Sztárok

Katalin máris letaszítaná a trónról Kamillát: elárulta, mi lesz az első dolga királynéként

Az elmúlt időszakban újra azt rebesgetik, hogy Kamilla és Katalin a színfalak mögött rettenetesen haragszanak egymásra. Olaj a tűzre, hogy a walesi hercegné már arról beszél, mi tesz majd, ha elfoglalhatja III. Károly feleségének a helyét.

Két nő vetélkedésétől hangos a királyi udvar

Köztudomású, hogy a brit királyi család és annak Montecitóba szakadt ága - azaz Harry herceg és Meghan Markle hercegné - mára nagyon távolra sodródott egymástól, és kétséges, hogy a két, immáron gyakorlatilag önálló família valaha is elássa-e a csatabárdot. Azonban nem ez az egyetlen súlyos törésvonal a világ talán leghíresebb családján belül: mostanában újra azt beszélik, hogy Kamilla királyné és Katalin walesi hercegné a színfalak mögött rettenetesen haragszanak egymásra. Olaj a tűzre, hogy Vilmos herceg felesége nemrég a nyilvánosság előtt árulta el, mi lesz majd az első dolga, ha királynéként elfoglalhatja III. Károly feleségének a helyét. Lapozz, máris mutatjuk, mit mondott pontosan Katalin!

Katalin a héten a Chelsea Flower Show nevű rendezvényen tette tiszteletét, ahol rengeteg gyerek találkozhatott vele - írja a Mirror.
Kattints a további képekért!

Harapófogóba került a 74 éves brit király: felesége és kisebbik fia, Harry herceg között kellett választania.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.