„Szembeköpném magamat, ha árulnám a testem” - 20 perc őszintén Farkas Timivel

A 20 perc őszintén 3. évadjának utolsó részében Farkas Timi influenszert láthatjuk. A poligráfos vizsgálat során Timi rengeteg dolgot elárult a magánéletéről.

20 perc őszintén Farkas Timivel

„Nem minden arany, ami fénylik” - tartja ugye a mondás, és Farkas Timi beszámolója alapján ez az influenszerkedésre is igaz. Timi kendőzetlenül mesél a szakma árnyoldalairól, és arról, hogy milyen negatív hatással lett az életére az, hogy ezt a pályát választotta magának. Ez a karrier ahhoz is vezetett, hogy több barátot elvesztett maga mellől, hatalmas csalódások érték őt. A spiritualitásra is kitérnek Peller Mariannal, ugyanis Timi több megmagyarázhatatlan dolgot tapasztalt az élete során. Nézd meg a korábbi epizódokat itt!

Timi elmondása szerint egy őszinte, erős igazságérzetű lány, aki nem fél kimondani, amit gondol, de mindeközben nagyon érzékeny a lelke. A 20 perc őszintén 3. évadjának utolsó adásában ezekről is beszél:

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

Oldalak

Sztárok
Vajon, hogyan fog egymáshoz viszonyulni Tóth Andi és Marics Peti?
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...