Sztárok

Emlékszel Kevin anyukájára a Reszkessetek, betörők! című klasszikusból? Borzasztóan megöregedett a színésznő, ma már a rajongói sem ismernék fel - Fotók

O'Hara - aki egyébként a Reszkessetek, betörők! mellett több más hollywoodi filmben is felbukkant - lassan betölti a hetvenet, s immáron egyáltalán nem emlékeztet korábbi önmagára.

Sosem vált belőle A-kategóriás hollywoodi sztár

Catherine O'Hara amerikai színésznő annak ellenére sem emelkedett az A-listás hollywoodi sztárok sorába, hogy kiemelten fontos szerepet alakított 1990 egyik nagy tengerentúli sikerfilmjében, a karácsonyi szezon örökös slágermozijában, a Reszkessetek, betörők! című komédiában, valamint annak két évvel későbbi folytatásában. O'Hara alakította a főhős, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) örökké aggodalmaskodó, de azért melegszívű édesanyját, Kate-et. A karakter azért töltött be kitüntetett szerepet a filmek cselekményében, mert általában ő volt az, aki elbitangolt-elveszett csemetéjének keresésére indult, dacolva a fizikai távolsággal, az időjárási körülményekkel és az egyéb logisztikai nehézségekkel. O'Hara a Reszkessetek, betörők! mellett olyan ismert amerikai filmekben is játszott, mint Martin Scorsese Lidérces órákja (1985), a Tim Burton által rendezett Beetlejuice (1988) vagy épp Warren Beatty képregényadaptációja, a Dick Tracy (1990). A világhírt mégis a Reszkessetek, betörők! hozta meg számára. A második rész premierje óta azonban már eltelt 31 év, és ma már a színésznő sem épp úgy néz ki, ahogy megismertük. Lapozz, máris mutatjuk, milyen most Kevin anyukájának a külseje!

McCallister-anyukaként O'Hara mindkét Reszkessetek, betörők-epizódot végigaggodalmaskodta.
Kattints a további képekért!

Az akciófilmek koronázatlan királya az ezredfordulót követően gyakorlatilag nyugdíjba vonult. Mi lett vele, mióta nem láthattuk?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!