Sztárok

Katalin okos trükkel akadályozta meg, hogy más nők flörtöljenek Vilmossal: a hercegné furfangosságát férje is imádta

Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már akkor sem hagyta.

Katalin esze már akkor is vágott

Több mint 20 éve már annak, hogy Katalin és Vilmos megpillantotta egymást a skóciai St. Andrews-i Egyetemen, ahol a hercegné pontosan 2001-ben találkozott a herceggel. Romantikus kapcsolatukat hosszú éveken át tartó barátság előzte meg, egy időben több diáktársukkal együtt közös lakást béreltek, mielőtt közelebb kerültek volna egymáshoz. Gyakran időztek tehát ők ketten együtt, kedvelt szórakozásuk volt, hogy felkeresték a város néhány hírhedt kísértetjárta helyét, de sokszor buliztak is a másik társaságában. Ilyenkor Vilmosra érthető módon tapadtak a nők: a trónörökös, szingli herceg számított akkortájt a legjobb fogásnak, a gyengébbik nem képviselői pedig nem is nagyon tudtak ellenállni a jóképű Vilmosnak, és megragadtak minden adódó alkalmat és lehetőséget, hogy felkeltsék a férfi figyelmét. Nos, ez sem a hercegnek, sem pedig Katalinnak nem nyerte el a tetszését: Vilmos egy idő után nagyon unta már, hogy ismerkedni próbálnak vele, mikor ő csak szeretne kikapcsolódni, így Katalin okos trükköt eszelt ki, hogy távol tartsa jövendőbeli férjétől a flörtölő hölgyeket.

Katalin és Vilmos tehát a bulizós időszakukban még nem alkottak egy párt, nagyon közel álltak egymáshoz, így Katalin jól tudta, mikor kell a herceg segítségére sietnie, és kitalálta, hogyan segítsen neki, ha az ellenkező nem tagjaival kissé kínossá válnának a dolgok.
Kattints a további képekért!

Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.