Sztárok

Amal Clooney felvette a világ leggyönyörűbb hófehér ruháját: istennőként ragyogott benne George Clooney oldalán

A színész felesége ismét bebizonyította, hogy ő a leglélegzetelállítóbb nő a világon.

Sosem hibázik, ha ruháról van szó

Amal Clooneyt a világ egyik legszerencsésebb nőjének tartják, nem véletlenül: a 45 éves szépség nem csupán gyönyörű, de rendkívül okos is, hiszen nemzetközi jogra, valamint emberi jogokra szakosodott ügyvéd, aki sikeres pályafutása mellett meghódította a sármos, nők milliói által bálványozott George Clooney szívét is. Az álompár boldogságára 2017 júniusában ikreik érkezése tette fel a pontot, Amal pedig hamar visszanyerte szülés előtti bomba formáját, hiszen a barna hajú szépség a mai napig tökéletes idomokkal büszkélkedhet, amit rendre meg is mutat divatos, visszafogott, mégis kellően szexi szettjeivel. A minap például egy hófehér ruhakölteményben ragyogott férje oldalán, az összhatás pedig ismét bámulatosra sikeredett. Galériánkban mutatjuk!

Amalt a világ egyik legstílusosabb nőjeként tartják számon: ő az, aki sosem hibázik, ha outfitekről van szó, szettjei rendre magabiztosságot és kifinomultságot sugároznak. Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a sztárügyvéd pár napja tökéletes őszi összeállításával csavarta el a világ fejét, amit aztán egy hófehér, csodálatos ruhakölteményre cserélt egy fontos esemény miatt.
Kattints a további képekért!

Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.