Sztárok

Szigorú protokollt kellett betartania Katalinnak György születése után: saját anyjának sem szólhatott a herceg érkezéséről

Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.

A királyi protokoll árnyékában

2013. július 22-e nagy nap volt a királyi család, de főleg Katalin és Vilmos életében, hiszen a jövendőbeli uralkodópár ezen a napon köszönthette elsőszülött gyermeküket, György herceget a világon. A leendő trónörökös érkezése óriási hír volt szerte a világon: mindenki alig várta, hogy megpillantsák a babát és az újdonsült anyukát néhány órával a szülés után a kórház előtt. Arról azonban csak kevesen tudnak, hogy Katalinnak be kellett tartania egy szigorú szabályt aznap a királyi protokoll miatt: muszáj volt engedelmeskednie ennek a furcsa előírásnak, ami arra vonatkozott, hogy a baba születését teljes titokban kellett tartania, így György érkezéséről még saját anyjának vagy épp testvéreinek sem szólhatott. Hogy miért, az galériánkból kiderül!

Ahogyan a Mirror is írja, Katalin senkinek sem árulhatta el az örömhírt egészen addig, amíg a királyi család egy bizonyos tagját nem tájékoztatták a herceg érkezéséről.
Kattints a további képekért!

Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.