Sztárok

Audrey Hepburn 29 éves unokája a világ egyik legszebb nője: a ritkán látott Emmára egyszerűen nincsenek szavak

Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.

Csodás genetika öröklődik a családban

Az angol-holland származású Oscar-díjas Audrey Hepburnt a mai napig a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon, így talán nem is meglepő, hogy annak idején a férfiak is majd megvesztek érte. William Holden színésszel például a Sabrina forgatásán ismerkedett meg, és már az esküvőt tervezték, amikor is kiderült, hogy a férfi vazektómián esett át két fia születése után, így a nagy napra végül sosem került sor, mivel Audrey mindenképpen szeretett volna gyermeket, ezért nem ment hozzá Holdenhez. 1954-ben Mel Ferrernek viszont kimondta a boldogító igent: a férfi és a színésznő között óriási volt a szerelem, ám Audrey házasságuk alatt háromszor elvetélt, mígnem 1960-ban sikerült a világra hoznia első gyermekét, Seant, akit 1970-ben Luca Dotti, a díva második fia követett. Hepburn elsőszülöttje, Sean Hepburn Ferrer jelenleg 63 éves, és három gyermek édesapja, köztük Emmáé, Audrey meseszép, 29 éves unokájáé, aki többek között festőművészként tevékenykedik a mindennapokban. Galériánkban mutatjuk őt!

Mint azt már említettük, Audrey Hepburn szerelmi élete igencsak kalandos volt: a színésznő 14 év házasság és egy közös gyermek után elvált Mel Ferrertől, majd hozzáment az olasz pszichiáterhez, Andrea Dottihoz, akitől második fia született.
Kattints a további képekért!

Greta Garbo a szerelem megszállottjaként élt: a színésznőnek hatalmas szexuális étvágya volt, férfiak és nők is megfordultak szép számmal az ágyában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.