Sztárok

Elképesztő, hogy fest 88 évesen a világhírű színésznő: Julie Andrews simán letagadhatna 10 évet is a korából

A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.

Közel a 90-hez is ő az elegancia és a természetes szépség megtestesítője

Julie Andrews a filmtörténelem egyik legkiemelkedőbb egyénisége, nem véletlenül: a 88. születésnapját épp a mai napon ünneplő, többszörös Golden Globe-, Emmy-, valamint BAFTA- és Oscar-díjas angol színésznőt Broadway musicalszerepei tették híressé. My Fair Lady, Camelot, A muzsika hangja, Mary Poppins - utóbbiért kapta meg az Oscart a filmcsillag, akit láthattunk még A nőimádó, az Egy személyes duett, az Egy különleges éjszaka, valamint a Neveletlen hercegnő című filmekben is. Nem csoda tehát, hogy legendás színésznőként emlegetik őt, és tagja a Brit Birodalom Rendjének (DBE) is. Julie Andrewst azonban a rajongók már rég láthatták, hiszen napjainkban már csak szinkronszínészként tevékenykedik, kamerák elé pedig nem sűrűn áll, nemrégiben azonban egy paparazzi lencsevégre kapta őt séta közben, a fotók pedig megdöbbentették a világot. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma az Oscar-díjas színésznő!

Julie 1935-ben látta meg a napvilágot Angliában: bár anyja egy kohászati munkáshoz ment feleségül, a színésznő végül édesanyja és a család egyik barátjának viszonyából született. Már egészen fiatalon táncórákat vett, első szerepét pedig kétévesen kapta, amikor is egy tündért játszott.
Kattints a további képekért!

Julie Andrews a filmtörténelem egyik legkiemelkedőbb egyénisége: bár fényes karriert futott be, az élete nem volt mindig zökkenőmentes, főleg gyermekkorában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.