Sztárok

Napvilágot látott az igazság: ezt gondolta Meghan Markle Katalin hercegnéről és a királynőről az első találkozásuk után

Szó mi szó, Meghan véleménye sokat változott az első találkozás óta, és nem feltétlen jó irányba...

A nagy találkozó

Az első találkozók sosem könnyűek: gondoljunk csak arra az izgalomra, amit akkor érzünk, mikor éppen az első randevúra készülünk valakivel. A helyzet akkor sem lesz könnyebb, miután tudjuk, hogy megtaláltuk életünk párját, hiszen olyankor még hátra vannak azok a pillanatok, amikor az illetőt bizony be kell mutatnunk a családnak is, akiknek vagy szimpatikus lesz szerelmünk, vagy egyáltalán nem tesz jó benyomást rájuk. Nos, ez fokozottan igaz a királyi család tagjaira: Meghan Markle-nek bizonyára nem lehetett egyszerű dolga amikor megtudta, hogy kedvese nagyanyjával találkozik majd, aki nem más volt, mint maga a királynő, II. Erzsébet. Minden bizonnyal rettentően izgult „debütálása” előtt, hiszen Erzsébet köztudottan nem arról volt híres, hogy könnyen befogad valakit a családba. Meghan később egy interjúban elárulta, mit gondolt a nagy királyi találkozó után Erzsébetről, illetve Katalin hercegnéről, akinek csakugyan bemutatták őt nemsokkal az eljegyzés előtt.

Lassan 6 év telt el azóta, hogy a Kensington-palota 2017. november 27-én bejelentette Harry herceg és Meghan Markle eljegyzését. A hivatalos fotózást követően a pár interjút adott a BBC-nek, ahol Meghant többek között arról is faggatták, milyen volt az első találkozója a királynővel.
Kattints a további képekért!

Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már akkor sem hagyta.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.