Sokkoló fotó látott napvilágot Katalinról a hercegné tudta nélkül – Óriási botrány lehet az ügyből

Cambridge hercegnéje összevert arccal, monoklival és felrepedt szájjal látható az ijesztő fotón – de nem csak róla készült ilyen kép.

Nem adta hozzá az engedélyét

A nők elleni abúzus, a családon belüli erőszak a mai napig hatalmas probléma világszerte, ami pedig még nagyobb gond, hogy az áldozatul esett nők nem merik feljelenteni a tetteseket, gyakran nem is szólnak senkinek, milyen traumán mentek keresztül. Sok nő beleesik abba a hibába, hogy benne marad egy bántalmazó kapcsolatban vagy közegben, és úgy érzi, ő tehet arról, hogy fizikai erőszakot alkalmaztak rajta – megesik azonban az is, hogy az áldozatok lépéseket tesznek az ügyben, a hatóságok viszont nem tesznek érdemi intézkedéseket, így a bántalmazás folytatódik, ez pedig nem ritkán az illető életébe is kerülhet. Ennek veszélyeire és tényére hívja fel egy spanyol művész, AleXsandro Palombo az emberek figyelmét sokkoló kampányával: olyan plakátokat készít, amelyeken ismert női politikusok szerepelnek összevert arccal. Palombo ezáltal szeretné megállítani a nők elleni erőszakot, amit borzalmas társadalmi jelenségnek tart, azonban van egy probléma a jó üggyel kapcsolatban: egyik illető sem adta engedélyét ahhoz, hogy elkészüljenek róla a photoshoppolt képek, így a brit királyi család akár nagy balhét is csaphat. Galériánkban mutatjuk az ijesztő fotókat!

AleXsandro kampányának főszereplői ezúttal Ursula von der Leyen, Kamala Harris és Kate Middleton – a művész nem először sokkolja a világot plakátjaival, korábban már számos érzékeny témára felhívta az emberek figyelmét Instagram-oldalán, például a rendőri túlkapásokra.
Kattints a további képekért!

Nem mindennapi barátnője van David Beckhamék fiának - Romeo nemrég lett 19 éves, és már most a világsztárok életét éli.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak