Együtt forgat filmet Katalin és Meghan hercegné, ilyenre még nem volt példa

A brit királyi családban még soha nem fordult elő hasonló.

Reklámfilm

Nem mindennapi projektben vesz részt Katalin, Vilmos, Meghan és Harry. A fantasztikus négyes visszatér, hogy egyesítse erőit egy olyan kormányzati kampányban, mely a mentális egészség forradalmasítását ígéri. A brit királyi családban még soha nem volt rá példa, hogy a família tagjai közül bárki megfordult volna egy ehhez hasonló reklámfilmben, de mivel ez a téma nagyon fontos a két hercegi pár számára, nem volt kérdés, elvállalják-e a nemes feladatot. A TV spotban többek között személyre szabott tanácsokat adnak a stresszel, a depresszióval és az alvászavarokkal küzdőknek. A mai naptól milliók érhetik el az Every Mind Matters nevezetű weboldalt, ahol perszonalizált cselekvési tervet kaphatnak, hogy klinikalig bizonyított és tesztelt megoldásokat kaphassanak állapotuk javítására. Helyi idő szerint hétfőn este 20:45-kor adják le a felvételt az összes angol kereskedelmi csatornán - írja a Daily Mail.

A videót - melynek forgatókönyvét az Igazából szerelem rendezője, Richard Curtis írta - várhatóan 11 millió néző kíséri majd figyelemmel. A kampányfilmben - melynek narrátorai Katalin, Meghan, Vilmos és Harry lesznek - az uralkodói duók mellett olyan nagy nevek szerepelnek, mint Davina McCall, Bradley Wiggins és Gillian Anderson. Ők saját mentális problémáikat mesélik el a közönségnek.

Vilmos herceg felhívja a figyelmet a reklámban, hogy Nagy-Britanniában milliók küzdenek mentális problémákkal, mindegy, milyen okok miatt. Az emberek stresszelnek, idegeskednek, rengetegen alvászavarokkal küzdenek, aminek következményeként a mindennapi élet is nehézségeket állít eléjük. Meghan hercegné hozzáteszi, hogy mától egy új eszköz van azok kezében, akik rászorulnak a segítségre, ez pedig nem más, mint az Every Mind Matters.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!