Sztárok

Károly király őszintén vallott titkos szenvedélyéről: az uralkodó különös dologgal múlatja az időt, amikor senki sem látja őt

Károly egy interjúban elmesélte, mi repíti őt egy egészen másik dimenzióba, ha szeretne kiszakadni a mindennapokból, hogy kiürítse elméjét.

Van egy rejtett tehetsége, amiről csak kevesen tudnak

Nagy-Britannia újdonsült királyával kapcsolatban általában három téma merül fel: vajon milyen uralkodó lesz most, hogy édesanyja nincs többé, valamint Dianával való viharos házassága is a mai napig foglalkoztatja az embereket, illetve kapcsolata Kamillával, amit sokan máig nem fogadtak el. Valljuk be, a király tehát nem feltétlenül a nép kedvence, és valamiért soha nem is volt az, pedig igen értékes emberről van szó, aki vitatott magánéleti ballépései ellenére sokat tesz hazája jólétéért: rendszeresen jótékonykodik, fontos társadalmi kérdésekben foglal állást, és ahogyan az a Daily Mail cikkéből kiderült, van egy titkos szenvedélye is, amely egészen felfrissíti, megnyugtatja és egy másik dimenzióba repíti őt. Károly egy egészen más oldalát ismerhetjük meg ezen keresztül, sokan pedig nem is gondolták volna az uralkodóról, hogy ezzel tölti szabadidejét.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok