Sztárok

Kitáltalt Károly egykori titkára: ezekkel a gyógymódokkal kezelhetik a rákbeteg királyt

Az uralkodó korábbi kommunikációs titkára elárulta, szerinte mi szerepel majd Károly kezelési tervében miután kiderült, hogy a királyt daganatos betegséggel diagnosztizálták.

Így gyógyul majd a király

Mindenkit sokkolt a Buckingham-palota tegnapi közleménye, miszerint a nemrégiben prosztatamegnagyobbodás miatt műtött III. Károlyt daganatos betegséggel diagnosztizálták. A 75 éves uralkodónál a rutinbeavatkozás során fedezték fel a rákos elváltozást, Károly pedig állítólag személyesen telefonált Vilmosnak és Harrynek, akikkel közölte a rossz hírt - a fejleményeket hallva az ifjabbik herceg félrerakva minden konfliktust és problémát, egyből úgy döntött, hogy Angliába utazik az Egyesült Államokból, hogy támogassa beteg édesapját. Bár a palota közleményéből nem derült ki, hogy Károlyt milyen típusú rákkal diagnosztizálták, és azt sem közölték, pontosan milyen kezelésnek vetik majd alá, a király egykori munkatársa azt állítja, ő sejti, hogy az uralkodó miféle gyógymódokat alkalmaz majd a teljes gyógyulása érdekében. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Daily Mail szerint Károly betegségét szerencsére még a korai stádiumban fedezték fel, így a királynak nagy esélye van a gyógyulásra.
Kattints a további képekért!

A brit uralkodón nemrégiben rutinműtétet hajtottak végre, méghozzá prosztatamegnagyobbodás miatt. Ezután derült fény Károly király súlyos betegségére.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.