Itt van Sebestyén Balázsék gigászi bejelentése, már nem kell sokat várni

Hamarosan kiderül, hogy ki kapja meg Vadon Jani mikrofonját és helyét a Rádió 1-nél.

A hallgatókon is múlik

Vadon Jani 2009 óta dolgozott együtt Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel, és lett az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője. Anno sok éven át együtt vezették a reggeli rádióműsort még Pirítós címmel a Danubiuson. Annak megszűnése után Class FM-en kaptak műsort, és Morning Show címmel folytatódott a projekt.

Később a trió a Rádió 1-en Balázsék címmel folytatta tovább, de Vadon Jani tavaly úgy döntött, hogy elég volt neki a koránkelésből, és új utakon szeretné továbbfolytatni.

Vadon Jani elmondta, hogy nem volt könnyű döntés, de úgy érezte, hogy változásra van szüksége. Azt is hozzátette, hogy nem haragszik senkire, és nagyon hálás a rádióért, a műsorért. Most már csak annak kell eldőlnie, ki lesz az utódja, de ez hamarosan megtörténik. A galériánkban mindent leleplezünk!

Jelenleg ők lehetnek Vadon Jani utódjai, akiket ugye Sebestyén Balázsék teszteltek is a műsorban: Wossala Rozina, Faragó Janka, Ábel Anita, Ráskó Eszter, Alekosz, Musimbe Dávid Dennis, Gévai Juli, Puskás Péter vagy éppen Kovácsovics Fruzsina.
Kattints a további képekért!

Sokan úgy gondolják, hogy ő lehet Vadon Jani méltó utódja a Rádió 1-en!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Lifestyle
Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.