Sztárok

Hogy viselkedhet így egy királyi pár? Belevörösödsz, ha megtudod, mit művel Károly király és Kamilla, amikor senki sem látja őket

A néhai II. Erzsébet királynő fia olykor teljesen elfeledkezik uralkodói mivoltáról, s ehhez remek partnerre lel a feleségében.

A színfalak mögött egész másképp viselkednek

III. Károly brit király a színfalak mögött bizony nem az a kimért, joviális úriember, amilyennek mindannyian ismerjük. Olykor bizony kiderül, hogy az uralkodó is csak hétköznapi, halandó ember, aki ugyanolyan, csak rá jellemző allűrökkel és rigolyákkal rendelkezik, mint bárki más. A néhai II. Erzsébet fia és neje, Kamilla királyné olykor furcsa, ádáz küzdelembe kezd, ha éppen nem vizslatják őket kíváncsi tekintetek. De vajon mi az állandó konfliktusuk tárgya? Lapozz, rögtön eláruljuk!

III. Károly és Kamilla ugyan évtizedek óta ismerik egymást, de még mindig van egy olyan kérdés, melyben nem tudtak dűlőre jutni, s ez bizony a házasságukra is rányomja a bélyegét.
Kattints a további képekért!

Már biztos, hogy Katalin hercegné után Károly király is a kórházban fog kikötni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.