Sztárok

Ő Sophia Loren magyar unokája: a 17 éves srác már most a nők bálványa, ráadásul a tehetsége sem mindennapi - Fotók

A fiatal Vittorio is örökölte a művészi vénát híres felmenőitől: Sophia Loren magyar származású unokája zongoristaként épít karriert magának.

Követi szüleit a zenei pályán

A 89 éves olasz filmszínésznő, Sophia Loren fiának, Carlo Ponti Jr-nak 17 évvel ezelőtt született fiúgyermeke. A még mindig szemtelenül fiatal Vittorio ereiben ráadásul magyar vér is csörgedezik, hiszen édesanyja Mészáros Andrea hegedűművész. Természetesen tőle - és karmesterként tevékenykedő édesapjától - örökölte zenei vénáját. Sőt, Vittorio már most a szárnyait bontogatja: zongoristaként egyre több kreditet szerez magának. A minap a büszkeségtől szinte elolvadó édesapja posztolt fotókat a tinédzserről, aki már most is a nők bálványa. Lapozz, rögtön mutatjuk!

Carlo Ponti Jr. egyre több olyan bejegyzést posztol az Instagramján, mely fia iránt érzett mérhetetlen büszkeségéről árulkodik.
Kattints a további képekért!

A hatgyermekes és négyunokás Kepes András csak ritkán oszt meg családi fotókat közösségi oldalán, nemrégiben azonban kétszer is kivételt tett: egyiken Kata lánya, a másikon pedig unokája, Hanna látható – mindkét szépség óriási mérföldkőhöz érkezett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.