Sztárok

Károly üzent Harrynek: a király csúnyán visszavágott áruló fiának

Nagyon úgy tűnik, hogy az uralkodó egy szigorú üzenettel próbálja tudatni fiával, hol is van a helye.

Nem érdemel többet?

Károly és Harry kapcsolata több hullámvölgyet is megélt az elmúlt években a herceg viselkedése miatt, aki még mindig haragszik a királyi családra, amiért a palota nem állt ki mellette és Meghan mellett. Ugyanakkor Károly és Vilmos épp Harry bocsánatkérésére vár, mivel a herceg jó párszor elárulta családját a különböző, botrányos nyilatkozatokkal, a Netflix-dokumentumfilmmel, na meg persze életrajzi könyvével, amelyben részletesen kiteregette a família szennyesét. Érthető tehát, ha Károlynak elege lett ebből: a király úgy döntött, szigorú üzenetet küld fiának, mellyel az uralkodó azt szeretné tudatni Harryvel, hogy bizony ő is pótolható, és hogy ne számítson semmiféle királyi támogatásra, ha mégis úgy döntene, hogy családjával együtt a napfényes Montecitóból visszatérnek az Egyesült Királyságba. Galériánkban olvashatod a további részleteket!

Harrynek állítólag régóta célja az, hogy békét kössön családjával, főleg most, hogy a herceg meglehetősen aggódik apja rákbetegsége miatt. Mindeközben azonban Károly egyáltalán nem úgy viselkedik, mint aki hajlana arra, hogy tisztázza fiával az elmúlt évek konfliktusait - sőt mi több, Tom Quinn szerint az uralkodó most végleg elvetette a sulykot legutóbbi, Harrynek szánt üzenetével és döntésével.
Kattints a további képekért!

Kismamaként ragyogott a különleges ruhakölteményben a jövendőbeli királyné, azaz a jordán trón várományosának várandós felesége.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!