Sztárok

Károly üzent Harrynek: a király csúnyán visszavágott áruló fiának

Nagyon úgy tűnik, hogy az uralkodó egy szigorú üzenettel próbálja tudatni fiával, hol is van a helye.

Nem érdemel többet?

Károly és Harry kapcsolata több hullámvölgyet is megélt az elmúlt években a herceg viselkedése miatt, aki még mindig haragszik a királyi családra, amiért a palota nem állt ki mellette és Meghan mellett. Ugyanakkor Károly és Vilmos épp Harry bocsánatkérésére vár, mivel a herceg jó párszor elárulta családját a különböző, botrányos nyilatkozatokkal, a Netflix-dokumentumfilmmel, na meg persze életrajzi könyvével, amelyben részletesen kiteregette a família szennyesét. Érthető tehát, ha Károlynak elege lett ebből: a király úgy döntött, szigorú üzenetet küld fiának, mellyel az uralkodó azt szeretné tudatni Harryvel, hogy bizony ő is pótolható, és hogy ne számítson semmiféle királyi támogatásra, ha mégis úgy döntene, hogy családjával együtt a napfényes Montecitóból visszatérnek az Egyesült Királyságba. Galériánkban olvashatod a további részleteket!

Harrynek állítólag régóta célja az, hogy békét kössön családjával, főleg most, hogy a herceg meglehetősen aggódik apja rákbetegsége miatt. Mindeközben azonban Károly egyáltalán nem úgy viselkedik, mint aki hajlana arra, hogy tisztázza fiával az elmúlt évek konfliktusait - sőt mi több, Tom Quinn szerint az uralkodó most végleg elvetette a sulykot legutóbbi, Harrynek szánt üzenetével és döntésével.
Kattints a további képekért!

Kismamaként ragyogott a különleges ruhakölteményben a jövendőbeli királyné, azaz a jordán trón várományosának várandós felesége.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.
Home&Design
Néhány egyszerű trükköt kell csak bevetni, és a ruháidat valóban patyolat tisztán tudod kivenni a mosógépből.
Sztárok
Katy Perry megmutatta vadabb oldalát: az énekesnőről egy szál bikiniben készítettek lehengerlő fotókat, melyek láttán a rajongóknak azonnal leesett az álluk.