Puskás-Dallos Bogi forró bikinis fotója a semmiből jött, és özönlenek is rá a lájkok

Nem túlzunk azzal, hogy Puskás-Dallos Bogi úgy néz ki a fotón, mint egy igazi szupermodell. A nyaralásra a legifjabb Puskás-Dallost is magukkal vitték.

Bogi elképesztően gyönyörű most is

Puskás Peti és Dallos Bogi az X-Faktornak köszönheti, hogy egymásra találtak. A műsor robog tovább, és a zsűri is kicserélődött, de nekik örök emlék lesz, hogy a mentori munka közben találtak egymásra.

Aztán elkezdték felépítgetni a közös életüket, otthonukat, majd megérkezett a gyerek is. Hiába a sok munka, azért megpróbálnak a fiúkkal is sok időt tölteni.

A galériánkban megmutatjuk, hogy néz ki fürdőruhában a friss anyuka, aki hamar visszanyerte a formáját!

A Puskás-Dallos házaspár élete alaposan megváltozott tavaly szeptemberben, mivel megszületett a közös gyermekük, akinek az Ábel nevet adták.
Kattints a további képekért!

Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.