Sztárok

Ránija menyénél nincs gyönyörűbb nő jelenleg a világon: Rajwa felvette a világ legszebb piros ruháját

Kismamaként ragyogott a különleges ruhakölteményben a jövendőbeli királyné, azaz a jordán trón várományosának várandós felesége.

Ránija helyett ő tündökölt királynéként a nagy napon

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a divatdiktátor Ránija nagy bakit vétett a minap: a királyné és II. Abdullah uralkodásuk ezüstjubileumát ünnepelték, Jordániában pedig bizony nagy nap volt ez, éppen ezért a királyi pár egy nyilvános, a tiszteletükre rendezett eseményen is rész vett. Nos, Ránija nem éppen olyan ruhát vett fel az ünnepségre, ami méltó lett volna a jeles alkalomhoz az emberek szerint, így többen is úgy gondolják, hogy a királyné nagyot hibázott - nem úgy, mint menye. Természetesen Ránija gyermekei, például a trónörökös Hussein herceg és felesége, a várandós Rajwa is részt vettek az eseményen, utóbbi pedig kismamaként is elkápráztatta a népet piros ruhájában, így nem csoda, hogy ezúttal minden szem rászegeződött, nem pedig Ránijára. Galériánkban mutatjuk Rajwa lenyűgöző ruháját!

Ránija királyné ebben a darabban jelent meg az ünnepségen, ami sokak szerint nemcsak előnytelenül állt neki, de maga a ruha sem volt alkalmas és elég feltűnő egy olyan jeles eseményhez, mint az ezüstjubileumi ünnepség.
Kattints a további képekért!

Bár Ránija szinte sosem hoz rossz döntéseket, ha öltözködésről van szó, most mindenki kiakadt azon a ruhán, amit a minap a jordán király felesége viselt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!