Sztárok

Ránija menyénél nincs gyönyörűbb nő jelenleg a világon: Rajwa felvette a világ legszebb piros ruháját

Kismamaként ragyogott a különleges ruhakölteményben a jövendőbeli királyné, azaz a jordán trón várományosának várandós felesége.

Ránija helyett ő tündökölt királynéként a nagy napon

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a divatdiktátor Ránija nagy bakit vétett a minap: a királyné és II. Abdullah uralkodásuk ezüstjubileumát ünnepelték, Jordániában pedig bizony nagy nap volt ez, éppen ezért a királyi pár egy nyilvános, a tiszteletükre rendezett eseményen is rész vett. Nos, Ránija nem éppen olyan ruhát vett fel az ünnepségre, ami méltó lett volna a jeles alkalomhoz az emberek szerint, így többen is úgy gondolják, hogy a királyné nagyot hibázott - nem úgy, mint menye. Természetesen Ránija gyermekei, például a trónörökös Hussein herceg és felesége, a várandós Rajwa is részt vettek az eseményen, utóbbi pedig kismamaként is elkápráztatta a népet piros ruhájában, így nem csoda, hogy ezúttal minden szem rászegeződött, nem pedig Ránijára. Galériánkban mutatjuk Rajwa lenyűgöző ruháját!

Ránija királyné ebben a darabban jelent meg az ünnepségen, ami sokak szerint nemcsak előnytelenül állt neki, de maga a ruha sem volt alkalmas és elég feltűnő egy olyan jeles eseményhez, mint az ezüstjubileumi ünnepség.
Kattints a további képekért!

Bár Ránija szinte sosem hoz rossz döntéseket, ha öltözködésről van szó, most mindenki kiakadt azon a ruhán, amit a minap a jordán király felesége viselt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.