Karakánul üzent a kislányának Tóth Gabi: „megtalálod az igazságot”

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös kislánya elég határozott üzenetet kapott az édesanyjától. Közben egy képet is megosztott róla.

Az énekesnőnek továbbra is a kislánya a legfontosabb

Most már gyakorlatilag teljesen szent a béke Krausz Gábor és Tóth Gabi között. Pedig ugyebár az elején tapintható volt köztük a feszültség, amikor még a szakításuk elején tartottak.

Krausz Gábor el is mondta, hogy nem akarta, hogy a sajtóba olyan dolgok kerüljenek ki, hogy ők esetleg sarat dobálnak egymásra, és pontosan a közös lányuk, Hannaróza miatt. Így is valószínűleg elég nehéz lehetett neki ezt az egészet feldolgozni.

„Nagyon sok segítséget kaptam a családomtól, a barátaimtól, és nagy szerencsém volt azzal is, hogy találtam egy hobbit, amit megszerettem: ez volt a tánc. Azt érzem, ennek köszönhető az, hogy ennyire felszabadult és önbizalommal teli vagyok” – mondta akkor Krausz Gábor, aki bele is szeretett a Dancing with the Stars-os partnerébe, Mikes Annába.

Tóth Gabi is boldog az új kapcsolatában, és már az elején eldöntötték, hogy Hannarózát közösen fogják nevelni. A galériánkban megnézhetitek, mit üzent az énekesnő a lányának!

Békésen zajlott a válóper, ha nem reggel tartották volna meg, még koccintottak is volna Krausz Gábor szerint.
Kattints a további képekért!

Egyre többen tesztelik a kiegészítőt, ami működik is. Persze Tóth Gabi kapcsán ennek az ellenkezőjét is el lehet érni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.