Ő Kamilla legfőbb bizalmasa: még Károlynál is többet tud a királynőről

Akad egy személy Kamilla királyné életében, aki minden lépésénél mellette van – és nem, kivételesen nem a férjéről, III. Károlyról beszélünk.

Mindent megoszt vele

A brit királyi család tagjai szinte az egész életüket a nyilvánosság előtt élik, ami bizonyára sokszor megterhelő számukra, ahogyan az sem lehet túl örvendetes nekik, hogy a világ napi szinten a botrányaikat és legféltettebb titkaikat boncolgatja. Belső viszályokból pedig van ám bőven – gondoljunk csak arra, milyen rettenetesen elmérgesedett a família viszonya a sussexi hercegi párral –, és ha mindez nem lenne elég, III. Károly és Katalin hercegné rákbetegsége is rányomja a bélyegét az otthoni hangulatra. Éppen ezért fontos, hogy a palota zárt ajtajai mögött mindenkinek legyen olyan támogatója és barátja, akinek nyugodt szívvel elmondhat bármit – mint megírtuk, mióta Harry kikerült a képből, Vilmos jelenleg pont az új bizalmi körét építi ki, hiszen jövendőbeli uralkodóként korántsem mindegy, kinek a személyében talál bajtársra. Természetesen nincs ez másképp Kamilla esetében sem, aki férjén kívül csupán egyetlen emberrel osztja meg magánélete legintimebb részleteit; galériánkban eláruljuk, ki a királyné legnagyobb támasza!

Kamilla és Károly szerelme évtizedekkel ezelőtt szökkent szárba, ami óriási botrányt kavart, hiszen az akkor még csak walesi hercegi címet viselő előkelőség az imádott szívek királynőjéhez, Dianához volt hűtlen. A nehéz időszak Kamillát is megviselte, legnagyobb támogatója azonban már akkoriban is mellette állt.
Kattints a további képekért!

Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.