Igazi sármőr Julianne Moore 10 évvel fiatalabb férje, akivel emlékezetesre sikeredett az első találkozása

Julianne Moore és férje már 20 éve boldogítják egymást és az Oscar-díjas színésznő még a házasságuk titkát is elárulta.

Rettentően zabos volt a színésznő az első találkozásukkor

A Nem vagyunk már ugyanazok Bart Freundlich első filmje volt 1996-ban, ahol megismerkedett leendő feleségével, aki akkor volt 36 a férfi pedig 26. Moore akkoriban épp válófélben volt John Gould Rubinnal 9 évnyi házasság után, és nagyon nem volt jó passzban. Az első találkozásuk alkalmával épp késésben volt a filmmel kapcsolatos megbeszélésről, mert odafelé összetörték a kocsiját, tehát több okból is meglehetősen feszült volt. De később bevallotta: Freundlich nagyon szimpatikus volt számára, ugyanis rendkívül türelmesen állt hozzá, és meggyőzte őt arról, miért neki kell vállalnia a szerepet. Míg Freundlich azt gondolta, hogy a találkozó szörnyen sikerült, Moore eldöntötte, hogy elvállalja a szerepet, és a legjobbat fogja nyújtani.

Hogyan alakult a továbbiakban a kapcsolatuk és kicsoda egyáltalán Bart Freundlich?

Kattints a galériára és megtudod!

Egy évvel a találkozásuk után 1997-ben már meg is született az első gyermekük Caleb és 2002-ben érkezett a második csemetéjük, Liv. A ma már felnőtt Caleb zenész, aki mesterfokozatot szerzett a New York-i Egyetemen zene szakán, és a weboldala alapján számos projekthez írt és komponált zenét a dokumentumfilmektől kezdve a videojátékokig. Liv - akit gyakran anyja ikertestvérének neveztek - a Northwestern Egyetem hallgatója és idén fog végezni.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman a minap egy kivételes elismerésben részesült: az ausztrál színésznő elnyerte az American Film Institute életműdíját, a gálára pedig, ahol a filmsztár tiszteletére gyűlt össze több hollywoodi híresség, Kidmant férje és testvére mellett elkísérte két lánya is.

leadkép: Monica Schipper/ Getty Images: forrás: people.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.