Sztárok

A napra lehet nézni, de Görög Zita lányára nem: a 16 éves Lotti észrevétlenül cseperedett lehengerlő szépséggé - Videó

A legendás modell csak ritkán mutat villanásnyi mozzanatokat 16 éves gyermekéről, pedig volna mire büszkének lennie: Lotti nem csupán gyönyörű, de már most ámulatba ejti a környezetét káprázatos tehetségével.

Háromgyermekes anyukává vált a 2000-es évek legendás modellje

Ki hinné, hogy Görög Zita - a kétezres évek egyik legkeresettebb és legismertebb hazai modellje - immár háromszoros édesanya? A híresség még 2007-ben adott életet Milán nevű fiának, akit 2008-ban egy kislány, Lotti követett a sorban. A 44 esztendős sztár élete azonban 2018 szeptemberében vált igazán kerekké, amikor megszületett kisebbik fia, Timon. Görög Zita - aki hosszú évek óta boldog házasságban él férjével, Laczkó Zsolt labdarúgóval - szinte sosem dicsekszik el gyermekeivel a közösségi oldalain, pedig volna mire büszkének lennie, kiváltképp 16 esztendős lánya, a már említett Lotti miatt. A sztárcsemete észrevétlenül cseperedett lenyűgöző szépséggé, ráadásul - miként azt most következő videónk is híven tükrözi - nem mindennapi tehetséggel áldotta meg a sors. Nézd csak! (Kattints a galériára, azonnal folytatjuk a cikket!)

Görög Zita nemrégiben a saját Instagram-felületén osztott meg egy fantasztikus videót gyermeke, Lotti lenyűgöző táncáról. "A torkomban dobogott a szívem, úgy izgultam érte. A versenyekhez, fellépésekhez már hozzászokott, de most felnőtt, profi táncosokkal dolgoztak" - írta bejegyzéséhez a büszke édesanya.
Kattints a további képekért!

Matild belga királyné az európai uralkodó családok egyik legelegánsabb alakja, aki 51 évesen is feltűnő szépség – csodás vonásait pedig fiatalabbik lánya, Eleonóra is örökölte.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty