Több titikot is leleplezett a legendás filmről az Amerikai pite sztárja

Alyson Hannigan akkor még nagyban a Buffy, a vámpírok réme miatt volt felkapott. Tudta, hogy az Amerikai pite jó film lesz, de hogy ennyire legendás alkotásként fogják emlegetni 25 év után is, azt nem gondolta volna.

A színésznő a filmben a végtelenül cuki Michelle Flaherty karakterét játszotta el

Alyson Hannigan karrierje a Buffy, a vámpírok rémével indult be igazán, aztán az Így jártam anyátokkal című széria koronázta meg az egészet, ami akkoriban a legnépszerűbb sorozat volt.

A színésznő mindössze hét napot töltött az Amerikai pite jeleneteinek a forgatásával. Tudta, hogy a Buffy mellett beugrik mellékszereplőként, aztán megy tovább az élet. Sosem gondolta volna, hogy ez a pite most ekkorát fog durranni, de már az elejétől kezdve jó filmnek tartotta.

A galériánkban megmutatjuk, mit gondolt Hannigan a filmbeli partneréről, és hogyan jutott el hozzá az Amerikai pite forgatókönyve.

Alyson Hannigan kezdetben mellékszereplőként ugrott be mindenkinek az Amerikai pite miatt, de nem gondolta volna, hogy ez az alkotás 25 év múlva is érdekelni fogja az embereket. Később a karaktere, Michelle már kihagyhatatlan szereplővé vált.
Kattints a további képekért!

Anno az Amerikai pite szereplői így is igyekeztek népszerűsíteni a filmet, ami óriásit kaszált.

Leadfotó: Universal Studio official / Courtesy Everett

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...