Sztárok

Kajdi Csaba sokkoló beismerést tett: egy világhírű modell férjébe volt szerelmes 10 éven át

A népszerű modellügynök és influenszer legújabb könyvében ismerte be, hogy éveken át egy szerelmi háromszögben élt, amelynek tagjai ő, Cyla modellje, és annak jelenlegi férje, egy holland származású színész volt.

Bonyolult szerelmi szálak

Papp Gergő, azaz Pimaszúr lehetett az a szerencsés, aki megírhatta a modellügynök és népszerű influenszer, Kajdi Csaba életrajzi könyvét, amelyben Cyla több olyan sztoriról is lerántotta a leplet, amit korábban a nyilvánosság még nem hallhatott. „Mindvégig sztorizunk, együtt sírunk és együtt nevetünk, mert közben folyamatosan felidézzük a legfontosabb eseményeket, helyszíneket, barátokat és szerelmeket, élményeket, érzéseket, balhékat, kudarcokat és sikereket” – írja a könyvvel kapcsolatban Papp Gergő. Nos, egy ilyen múltbeli szerelmi szál máris napvilágot is látott a kiadványból a Blikknek köszönhetően – igen pikáns történetről van szó, ugyanis Cyla beismerte, hogy az egyik leghíresebb magyar modell jelenlegi férjébe volt szerelmes egykor, méghozzá 10 éven át, ami miatt modelljével is megromlott kapcsolata és barátsága, hiszen az illető az ő pártfogoltja volt.

Ebergényi Réka és Christiaan Haig, a holland származású színész ma már férj és feleség, akiknek időközben két kislányuk is született. Nem volt azonban ez mindig így, ugyanis korábban Cyla, Réka és Christiaan szimplán barátok voltak – olyan baráti hármasról volt szó, akik titokban egymásért rajongtak. „Adott egy baráti hármas, ahol én titkon Christiaanért, Christiaan Rékáért, és bármilyen nonszensz, Réka pedig énértem kezdett különös vonzalmat táplálni” – ismerte be Csaba.
Kattints a további képekért!

Tavasszal töltötte a 76-ot Elvis Presley volt felesége, jó ideje azonban már csak a plasztikai beavatkozásai miatt kerül címlapokra. Most sincs ez másképp.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.