Sztárok

Vérszegény, lagymatag, playback? Ilyen volt valójában Justin Bieber a Szigeten egy rajongó szemével

Justin Bieber kétségtelenül a 2022-es Sziget Fesztivál egyik legnagyobb húzóneve volt: a 28 éves kanadai szupersztárra több ezer ember volt kíváncsi, ám sokak szerint az énekes „egyáltalán nem volt nagy szám”, sőt mi több, fellépését többen vérszegénynek és lagymatagnak titulálták. Igen ám, de vajon milyen volt Justin egy rajongó szemével, aki több évet várt arra, hogy kedvencét élőben láthassa idehaza? Nos, most elárulom, ugyanis én lennék az a vérbeli, lelkes fan, akinek Bieber koncertje talán élete egyik legnagyobb élménye volt.

Minden idők egyik legnépszerűbb előadójává nőtte ki magát

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne hallott volna már Justin Bieberről, és az is biztos, hogy ő az a zenész, akit lehet utálni vagy szeretni, de nem igazán van köztes út – az énekes egy igen megosztó személyiség, és bizony nem csupán tehetségéről lehetett olvasni az utóbbi években, hanem botrányairól is, melyekből akadt bőven. Drogügyletek, szakítások, megcsalások, lelki válságok – Justinnak bőven kijutott mindezekből az évek alatt, de úgy gondolom, egy dolog van, ami vitathatatlan vele kapcsolatban, mégpedig az istenadta talentuma. Szokták mondani bizonyos sztárokról, hogy „na őt aztán tényleg a színpadra teremtették” – Bieber épp ilyen, hiszen mindene megvan és meg is volt már igen fiatalon ahhoz, hogy korunk egyik legnépszerűbb előadójává nője ki magát. Van hangja, van kiállása és kisugárzása, szorgalmas, na meg persze a szerencse is az ő oldalára állt, amikor 2008-ban felfedezte őt Scooter Braun, a menedzsere, aki egyből le is szerződtette őt, miután megnézett pár videót a kis Justinról a YouTube-on, ahogy híres előadók slágereit énekli. Innen pedig nem volt megállás: Bieber csak úgy ontotta magából a jobbnál-jobb zenéket, sorra jöttek az albumok és a turnék, időközben pedig olyan rajongótábort is sikerült kiépítenie, ami már nem csak a 15 év alatti, visítozó tinilányokból állt. Felnőtt nők és bizony férfiak is kíváncsiak voltak rá, és alig várták, hogy eljussanak egy fellépésére – igen ám, de a magyar Belieberek eddig valahogy kimaradtak a jóból, én is 11 évet vártam arra, hogy végre élőben is láthassam azt az embert, akinek a zenéjén gyakorlatilag felnőttem. A Sziget Fesztivál pedig teljesítette a vágyamat: már nem is számítottam rá, hogy 2023 márciusa előtt láthatom őt idehaza, de a szervezőknek sikerült őt leszerződtetnie a fesztivál pénteki napjának főfellépőjeként, én pedig majd kiugrottam a bőrömből, amikor meghallottam a hírt. Ugyanakkor tartottam is az egésztől, hiszen tudtam, ez nem az a közeg, ahol mindenki csak miatta van ott, így számítottam arra is, hogy lesz olyan, aki csak azért megy el a koncertre, hogy kedvére ítélkezhessen felette vagy fikázhassa őt – így is lett, de miért is? Tényleg olyan rossz, elviselhetetlen, vérszegény és lagymatag produkciót kaptunk, ahogyan azt sok helyen írták? Nos, személy szerint úgy gondolom, Justin azt nyújtotta, amit minden egyes koncertjén – se többet, se kevesebbet, de ha érdekel az elfogult véleményem, a következő oldalon elárulom, milyen volt a fellépése egy hardcore rajongó szemével.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!