Sztárok

Lencsevégre kapták őket: Johnny Deppre újra rátalált a szerelem, házas ügyvédnő rabolta el a filmsztár szívét

Úgy tűnik, a sorozatos megpróbáltatások után Johnny Depp újra sínen van: tönkrement karrierje hamarosan reneszánszát élheti, a legfrissebb információk szerint pedig végre a szerelem is rátalált.

Korábban egy másik ügyvédnővel hozták kapcsolatba

Hónapokig lázban tartotta a nemzetközi és a hazai sajtót Johnny Depp és Amber Heard viharos pereskedése: mint ismert, a színész azért perelte be exfeleségét 50 millió dollárra, mert Heard 2018-ban a neve említése nélkül, de egyértelműen azt állította róla, hogy a házasságuk idején bántalmazta őt. A Karib-tenger kalózai sztárját Camille Vasquez ügyvédnő képviselte a rágalmazási perben, a bíróságon készült felvételek alapján pedig szárnyra kelt a pletyka, miszerint sokkal több van köztük, mint azt elsőre gondolnánk. Hamarosan azonban kiderült, hogy Vasquez egy brit coworking cég vezetőjével, Edward Owennel van együtt, arról azonban sokáig nem lehetett tudni semmit, vajon az 59 éves filmsztár hányadán áll a randizással – egészen mostanáig. Napvilágot látott ugyanis, hogy Depp életébe újra belépett a szerelem, ráadásul egy férjezett nő személyében.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.
Fashion&Beauty
Egy tökéletes világban a nap minden pillanatában makulátlan szemsminkkel lépnénk az utcára. Ez azonban nem mindig lehetséges. Persze vannak kisebb csodaszerek, amik segítségünkre lehetnek a sminkünk...