Sztárok

Két évvel a halála után beteljesül Böröndi Tamás álma: özvegye valósítja meg a színészlegenda terveit

Böröndi Tamás özvegye, Götz Anna tele van tervekkel, szeretné méltó módon megőrizni és tovább vinni imádott férje örökségét.

Új értelmet adott az életének

Böröndi Tamás, a Vidám Színpad színművésze, későbbi igazgatója 2020 novemberében koronavírus-fertőzés miatt kórházba került, lélegeztetőgépen tartották, azonban november 23-án életét vesztette. A tragédia nemcsak a színészvilágot, hanem az egész országot lesújtotta, távozásával pedig a 65 éves művész második házasságából született két lánya, Anna és Lilla mellett élete nagy szerelmét, Götz Annát is itt hagyta, akit szörnyen lesújtott imádott férje elvesztése. Az özvegynek azonban sokat segít a gyászában a tudat, hogy teljesítenie kell elhunyt férje álmát, és tele reményekkel viszi tovább a színészlegenda örökségét. Részletek a galériában!

Majdnem két éve annak, hogy a Vidám Színpad egykori igazgatója, Böröndi Tamás szervezetét legyőzte a koronavírus, teátruma pedig akkor bizonytalan időre bezárt. Götz Anna a gyászában megfogadta: nem hagyja elveszni imádott férje örökségét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a színház ne menjen tönkre.
Kattints a további képekért!

Böröndi Tamás több száz milliós hagyatéka miatt dúl a harc a színész családjában, ugyanis máig nem derült ki, kiket illet a hatalmas vagyon.

Leadfotó: MTVA/ Zih Zsolt

Oldalak

Sztárok