A náci kémnő, aki teljesen elcsavarta J. F. Kennedy fejét: őt szerette a legjobban az elnök

A néhai amerikai elnök híres volt szerelmi botrányairól, de akadt egy nő az életében, akihez igazán ragaszkodott - és ez nem Jackie Kennedy volt.

John F. Kennedy és a nők

John F. Kennedy szerelmi élete legalább annyira nyitott könyv, mint politikai eredményei. Nem titok, hogy számos nő megfordult a néhai amerikai elnök ágyában, de mind közül a legkomolyabb viszonya Inga Arvadhez köthető, akivel JFK. 24 évesen, 1941-ben ismerkedett meg a testvérén, Kathleenen keresztül. A fiatal férfit megbabonázta a dán nemzetiségű szépség, aki újságíróként dolgozott, nem sokkal a találkozásuk után pedig egymásba is szerettek. Részletek a galériában!

Inga szőke, kékszemű volt, külső tulajdonságai azonban - mint kiderült - nemcsak Kennedyt fogták meg, hanem Hitlert is. A diktátor úgy nevezte a dán nőt, hogy a "tökéletes északi szépség", az újságíróként tevékenykedő Arvad pedig a jelentések szerint jó ismerőse volt a kancellárnak, és dolgozott is neki.
Kattints a további képekért!

Ifjabb John Fitzgerald Kennedy apjához hasonlóan igazi nőcsábász volt: mielőtt megnősült, számos amerikai sztárral is dolga volt, ami nem csoda, hiszen igazi szívtipróként tartották őt számon.

Leadfotó: Bachrach/Getty Images

Oldalak