Michael Jackson lánya elárulta, milyen volt az élet Neverlandben

A 24 éves Paris Jackson egy interjúban vallott arról, milyen volt felnőni a popsztár gyermekeként és a grandiózus mesebirtokon, amelynek vélt vagy valós történetei annyira megosztják a világot.

A Neverland-botrány

Michael Jackson igazán terhelt családot hagyott maga mögött, miután 2009. június 25-én meghalt. A világ legismertebb popsztárát éltében és elhunytában is rengeteg támadás érte arra vonatkozóan, hogy gyermekeket molesztált hatalmas birtokán, Neverlandben. Két állítólagos áldozata, Wade Robson és James Safechuck személyes történeteiket mesélték el az idén debütált tényfeltáró dokumentumfilben, ahol megerősítették, hogy igazak a pedofilvádak. A nyilvánosságot azonban továbbra is megosztja a téma, főleg annak fényében, hogy Jacksonnak három gyermeke itta meg a levét a kialakult botránynak.

A dokumentumfilm felzaklatta

Leginkább az énekes lánya, Paris Jackson sínylette meg a történteket, aki 2019 márciusában öngyilkosságot követett el. A fiatal lány annak ellenére is tagadta a dolgot, hogy rendőrségi jegyzőkönyv készült az esetről és kórházban is kezelték. Paris állítólag nem volt hajlandó megnézni a Neverlandről szóló HBO dokumentumfilmet, ami bemocskolt az apja emlékét, ennek ellenére a közvélemény durva, agresszív megjegyzései eljutottak hozzá, amik miatt teljesen összetört és arra vetemedett, hogy ártson magának. A depresszív mélypontról azonban azóta sikerült elmozdulnia, olyannyira, hogy egy rádióinterjúban már képes volt beszélni apjáról, Michael Jacksonról és a tengernagy birtokról, ahol felnőtt.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak