Sztárok

Ő Jodie Foster ritkán látott felesége: évek óta Alexandráért rajong az Oscar-díjas színésznő – fotók

Jodie Foster évek óta boldog párkapcsolatban él, ráadásul 2014-ben örök hűséget fogadott a szíve választottjának.

Sosem teregette ki a magánéletét

Jodie Foster privát életét koránt sem nevezhetjük nyitott könyvnek, ugyanis hosszú ideje hűen tartja magát az elhatározásához, miszerint a család túlságosan intim közeg ahhoz, hogy bárki is a kelleténél többet tudjon róla. Persze a pályafutásának legfontosabb állomásai mindenki számára ismertek: a 70-es évek elején tűnt fel először a vásznon, az első igazi szerepét pedig a Napóleon és Samantha című alkotásban kapta. Hamarosan egyre ismertebb lett a neve a hollywoodi rendezők körében, így jobbnál jobb lehetőségek találták meg: 1972-ben leforgatta Martin Scorsese-val az Alice már nem lakik itt című filmet, az 1976-os Taxisofőrben nyújtott alakításáért pedig Oscar-díjra is jelölték, ám üres kézzel kellett távoznia – az arany szobrocskát végül 1988-ban és 1991-ben A vádlottak, majd A bárányok hallgatnak című filmnek köszönhetően vehette át. Emlékezetes alakításait még hosszan lehetne ecsetelni, hiszen számos díjnyertes film jelzi a nevét, arról azonban már csak keveseknek van tudomásuk, hogy pontosan ki rabolta el az elbűvölő színésznő szívét. Galériánkban megmutatjuk, kivel él együtt Jodie Foster:

A színésznőnek két fia van: Charles "Charlie" Foster 1998-ban, míg Christopher "Kit" Foster 2001-ben látta meg a napvilágot – Jodie azonban mind a mai napig mélyen hallgat arról, ki a gyerekek biológiai édesapja. A családját még előző partnerével, Cydney Bernarddal alapította, akivel a Sommersby 1993-as forgatásán ismerkedett meg – kapcsolatuk végül zátonyra futott, és 2008-ban külön utakon folytatták tovább.
Kattints a további képekért!

Az egykori modell túl a 60-on is elképesztően jól néz ki, így az akciósztár méltán lehet büszke fantasztikus feleségére.

Leadfotó: Jon Kopaloff/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...