Sztárok

Szomorú, mit kellett átélnie Katalinnak: a hercegné még ma is cipeli a múlt terheit

Sokan irigylik Katalin hercegnét, hiszen pompás élete és szerető családja van,azt azonban nem mindenki tudja róla, hogy volt idő, amikor nagyon boldogtalannak érezte magát.

Rossz tapasztalatok

Katalin hercegnéről a letöbbeknek elsőre az jut eszébe, hogy nagyon kedves, közvetlen és bájos személyiség, akire jó ránézni, hiszen messziről süt róla a pozitív kisugárzás. Persze, ez még nem azt jelenti, hogy olykor ne lennének rossz napjai; erről ő maga is szokott beszélni, s nem rejti véka alá, hogy bár a brit királyi család tagjaként kivételes életet él, neki is sok nehézséggel kell megküzdenie. Arról azonban már csak kevesen tudnak, hogy annak idején az iskolában sem volt könnyű dolga, sőt: Vilmos felesége rengeteget szenvedett, nagyon boldogtalannak és magányosnak érezte magát. Részletek a galériában!

Közismert tény, hogy Katalin hercegné polgári családból származik, ahogyan az is, hogy az egyetemi évei alatt került közeli viszonyba Vilmos herceggel. No de hogyan teltek az iskolás évei, mielőtt megismerte a trónörököst?
Kattints a további képekért!

Vilmos neje ritkán beszél a nyilvánosság előtt arról, miken ment át terhességei alatt, nemrégiben azonban újból felelevenítette szörnyű emlékeit.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: Woman&Home

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.