Sztárok

Milyen megható! Elolvadsz, ha megtudod, miért nem engedte Matthew Perry, hogy Chandler megcsalja Monciát a Jóbarátokban

A tragikus körülmények között eltávozott Matther Perry szívében különleges helyet foglalt el a Jóbarátok című sorozat, melyet alátámaszt az is, hogy a néhai színész simán konfrontálódott a készítőkkel, ha a széria sikeressége forgott kockán.

Szívmelengető sztori derült ki

1994-től egészen 2004-ig futott minden idők egyik legnépszerűbb sitcomja, a Jóbarátok; a széria rajongói 10 évadon keresztül követhették végig Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler mindennapjait, az eredeti szereplőgárda nélkül pedig ma már lehetetlenség elképzelni a produkciót, pedig – mint ahogyan ezt egy korábbi cikkünkben megírtuk – kis híján más színészek és színésznők alakították a fő karaktereket. Természetesen rajtuk kívül sok más mellék- és vendégszereplő is feltűnt az epizódokban, és valószínűleg Lisa Cash neve sokak számára ma már kevésbé cseng ismerősen – pedig személyéhez köthető egy megható történet, amely a nemrég elhunyt Matthew Perryhez kapcsolódik. Részletek a galériában!

Lisa Cash egy légiutas-kísérőt alakított a sorozat azon epizódjában, amelyben Ross (David Schwimmer) és Rachel (Jennifer Aniston) együtt repülnek Las Vegasba. A színésznő nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy eleinte azonban nem ez volt a készítők terve.
Kattints a további képekért!

Mint kiderült, a Jóbarátok ezen szereplője nem volt túl sok humorérzékkel megáldva, ezért nem volt könnyű vele együtt dolgozni, azonban már nem volt idő arra, hogy újracastingolják a szerepet.

Leadfotó: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.