Sztárok

Álomnászútra ment Jennifer Lopez és Ben Affleck: csókolózás közben kapták őket lencsevégre, mindenhol egymással kacérkodnak

Jennifer Lopez és Ben Affleck jelenleg a mézesheteiket töltik, ráadásul nem is akárhol, a jelek szerint pedig kitűnően érzik magukat.

Ásó, kapa, nagyharang

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme csaknem 20 év után szökkent szárba újra, azután, hogy mindketten véget vetettek hosszú ideje tartó párkapcsolatuknak. Nem kellett sokat várni, a sztárpár hamarosan újabb örömhírről számolt be: a 49 éves filmsztár eljegyezte 53 esztendős kedvesét egy csodaszép, zöld gyémántgyűrűvel, majd egy szűk körű, meghitt hangulatú esküvőn kimondták egymásnak a boldogító igent Las Vegasban – az ünneplés azonban ezen a ponton még nem ért véget, augusztus 20-án ugyanis egy világraszóló lagzi keretein belül ismét egybe keltek Affleck otthonában, Georgiában. A ceremónián számos világsztár tette tiszteletét: többek között Matt Damon és felesége, Luciana, valamint Kevin Smith és párja, Jennifer is a házaspárral ünnepelt, akik nemrég nászútra indultak, ráadásul nem is akárhova.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.