Sztárok

Ezt a szigorú diétát követi Jennifer Aniston: ennek a módszernek köszönheti tökéletes alakját a színésznő

Jennifer Aniston világéletében karcsú vonalairól és hibátlan testéről volt híres, amit bizony az emberek közelebbről is megcsodálhattak egy-egy pikánsabb filmjelenetben. De vajon csak a gének teszik, hogy Jennifer egyszerűen nem hízik? Nos, mint kiderült, a filmcsillag egy bizonyos diétát követ már hosszú évek óta, amihez ragaszkodik.

Te tudnád tartani?

Az 54 éves Jennifer Aniston rengeteg nő példaképe szerte a világon, nem véletlenül: tehetséges, okos és vicces, ezenkívül pedig a siker sem szállt a fejébe, így megmaradt annak az "egyszerű és hétköznapi" nőnek, amilyen a hírnév előtt volt. Pedig a Golden Globe- és Primetime Emmy-díjas amerikai színésznőnek lenne oka arra, hogy a föld felett járjon három méterrel, hiszen a Jóbarátok egykori Rachel Greenje még ma is az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb mozicsillag Hollywoodban, aki olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint a Szakíts, ha bírsz, a Kellékfeleség, a Förtelmes főnökök vagy épp a Családi üzelmek. De Anistont nem csupán színészi tehetsége miatt ismerik el az emberek: kinézetére és alakjára is megannyian irigykednek, ami nem is meglepő, hiszen Jennifer 54 évesen is mesés idomokkal és karcsú vonalakkal büszkélkedhet, ami nem csupán a genetikának köszönhető. A színésznő köztudottan nagyon odafigyel arra, hogy mennyit mozog, valamint az étrendje is évek óta ugyanaz - Aniston saját bevallása szerint egy szigorú diétának köszönheti csodás alakját, amit bizony nem sok nő tudna hozzá hasonlóan betartani, főleg nem hosszú éveken át. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Jennifer Aniston sosem titkolta a nyilvánosság előtt azt, hogy minek köszönheti irigylésre méltó alakját: a színésznő a hírek szerint évek óta 53 kilogramm, súlya tehát nem ingadozik. Erre úgy tett szert, hogy nem hajlandó a jól bevált diétáját megszegni, ami sokkal inkább egy életmódbeli változtatás, mintsem fogyókúrás módszer.
Kattints a további képekért!

Sandra Bullock a közelmúltban súlyos magánéleti tragédiát élt át, mostanáig pedig egyáltalán nem lehetett tudni, hogyan telnek a mindennapjai – ám nemrég egy szemfüles fotós kiszúrta őt a nyílt utcán, és rögtön lőtt róla néhány képet.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.