Jennifer Aniston nevetséges indokkal dobta ki a barátait - már nem is beszél velük

Jennifer Aniston bevallotta, hogy megszakította a kapcsolatot néhány barátjával, akik elutasították a Covid-19 oltást, akik egyszerűen nem hallgatnak a tényekre, amikor az egészségről van szó.

Az internet veszélye

Jennifer Aniston elárulta, hogy elvesztett néhány embert az életéből, miután kiderült, hogy nem voltak hajlandóak beadatni a Covid-19 elleni vakcinát.
A koronavírus elleni küzdelem szenvedélyes szószólójaként a Jóbarátok 52 éves sztárja most megszakította a kapcsolatot az oltásellenesekkel és azokkal, akik egyszerűen nem hallgatnak a tényekre, ha az egészségről van szó.

Bár előrebocsátotta, hogy mindenkinek joga van a saját véleményéhez, a szőke bombázó úgy véli, hogy erkölcsi és szakmai kötelességünk beoltatni magunkat, amikor erre lehetőségünk nyílik.

Az InStyle-nak nyilatkozva Jennifer bevallotta, hogy a világjárvány ideje alatt folyamatosan figyelte a Coviddal kapcsolatos híreket, mivel türelmetlenül várta, hogy végre valami reményteljes történjen.
De ahogy a világ többi részének, úgy a hollywoodi színésznőnek is ki kellett kapcsolnia a híreket egy bizonyos ponton, mivel egy időben annyi, egymásnak ellentmondó információ áramlott a neten, hogy már nem tudta minek higgyen.

A napilapnak kifejtette: "Tényleg abba kellett hagynom az internetes böngészést. Mindannyian átmentünk a hírfáradtságon, a pánikfáradtságon a világjárvány alatt, mert abban reménykedtünk, hogy egy nap majd felébredünk, és valami reményteljeset hallunk, ezzel szemben csak még több őrültséget kaptunk".

Oldalak

  • 1
  • 2