Óriási veszteség érte Csisztu Zsuzsát, közeli családtagját gyászolja

Az egykori tornászbajnoknő különösen nehéz időszakot él át.

Fájdalmas búcsút vett apósától Csisztu Zsuzsa

Szomorú fejleményt hozott a nyár a tornászbajnoknőként és műsorvezetőként is ismert magyar híresség, az 51 esztendős Csisztu Zsuzsa számára. A TV2 hajdani - ám mai napig töretlen népszerűségnek örvendő - sztárja a közösségi oldalán számolt be róla, hogy nemrégiben közeli hozzátartozójától kellett végső búcsút vennie. Csisztu az Instagramon tudatta követőivel, hogy hosszú, méltósággal viselt betegség után elhunyt szeretett apósa. A sportszakember bejegyzésében azt írta, férje édesapja olyan bámulatos küzdőszellemről, kitartásról és élni akarásról tett tanúbizonyságot az utóbbi pár hónapban, hogy a legnagyobb olimpikonok között lett volna a helye.

„Drága Szeretteink és Barátaink! Ettől az érzéstől tartunk legjobban egész életünkben. A búcsúzástól. Nem attól, amit viszontlátás követhet, hanem attól, amelyik végleges. A mai napon örökre búcsút kellett vennünk szeretett Apósomtól, férjem Édesapjától, Ketskés Lászlótól, Laci papától. Rettenetesen nehéz utat járt be az elmúlt hónapokban, de olyan hatalmas küzdő hírében állt, hogy az olimpikonok között lett volna a helye. Pedig egész életében kedves, könnyed társasági lényével mindenkit azonnal megnyert magának. Segítőkészség, kedvesség, hatalmas szív – ezek a szavak bukkantak fel elsőként, ha bárhol szóba került a neve. Hát, igen, a hatalmas szív, amely, úgy tűnik, a léleknek ajándék, a testnek teher, sőt, akár végzetes is lehet. Fájó szívvel búcsúzunk most a szerető apától, nagypapapától, a férjtől, a gépészmérnöktől, a korábbi cégvezetőtől, a baráttól. Laci Papa, Isten veled!” - írta az Instagramon Csisztu.

Csisztu Zsuzsa posztját még a követői is megdöbbenéssel fogadták. Megható, hány tisztelője nyilvánított részvétet az 51 esztendős hírességnek - nemcsak a műsorvezető-sportszakembernek, de egész családjának kitartást és sok erőt kívánva.

Hofi Géza és Koós János külön-külön is nagy sikernek örvendtek a magyarok körében, együtt azonban verhetetlenek voltak – akik korábban még nem hallották a nevüket, azok is megismerték őket, miután párban szórakoztatták a népet a színpadon. Legendás barátságuknak azonban egy idő után vége szakadt…

Leadfotó: facebook.com

Oldalak