Jázmin Viktória szépségkirálynő: „Nem szeretek ruhákra sok pénzt költeni, mert nem az teszi az embert”

Jázmin Viktória öt nyelven beszél, zöld öves karatés és hatalmas szíve van, amibe a fél világ belefér. Számára a modellkedés, a fotózás, a korona csupán eszköz, hogy megvalósítsa az álmát és énekesnő legyen.

Gyönyörű és sikeres

A novemberben megkoronázott Miss Universe Hungary-t nem a teljesítményével, hanem az izraeli világdöntőn viselt ruhája kapcsán ismerte meg Magyarország. A szépségkirálynőt ugyanis cserbenhagyták a verseny magyar szervezői, emiatt csúnyán leszólták. Miközben a vetélytársai szebbnél-szebb ruhakölteményekben pompáztak a színpadon, ő a helyszínen szerzett magának egy olcsó Zara ruhát, abban képviselte a hazáját. „Nem szeretek ruhákra sok pénzt költeni, mert nem az teszi az embert. De mivel az édesapám orvos, anyukám ügyvéd, hozzászoktam, hogy igényesen öltözködjek” – magyarázta Jázmin Viktória. Az interjú részleteit az atv.hu oldalán találod.

Dobó Ági novemberben fogadott örök hűséget szerelmének, Kis Csabának. A korábbi magyar szépségkirálynő és férje mindenképpen el akarták kerülni a túlságosan hivalkodó-fényűző esküvőt, a ceremónián ezért voltaképp csak a szűkebb család vett részt. A 33 esztendős magyar sztár már korábban is elárult néhány érdekes kulisszatitkot a nagy eseményről, de ez az első alkalom, hogy fotókat is mutatott pompás esküvőjéről.

Leadfotó: Instagram/ itsmejazminviktoria

Oldalak

Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Utazás
Az esztendő kilencedik hónapja a nyár szerelmeseinek kedvezett, azonban lassan beköszönt az október, és ezt egyre inkább tükrözi az időjárás is.
Lifestyle
Valószínűleg te is használtad már, sőt, el is gondolkodtál azon, miért van a kocsiban a fejed fölött egy fogantyú. Bizonyára van is egy elképzelésed arról, mit keres ott, de könnyen lehet, hogy a...