Sztárok

Autóbalesetet szenvedett Jason Momoa

A hollywoodi sztár autója frontálisan ütközött egy motorbiciklivel.

Motoros sodródott a világsztár sávjába

Autóbalesetet szenvedett a 42 éves hollywoodi filmszínész, Jason Momoa - áll a TMZ nevű lap friss beszámolójában. A Trónok harca és az Aquaman sztárja vasárnap ütközött össze egy motorossal. A filmcsillag egy Oldsmobile volánja mögött ült, és épp az Old Topanga Canyon Roadon vezetett a kaliforniai város, Calabasas környékén, amikor az ellenkező irányból érkező motoros hirtelen átsodródott a szomszédos sávba, majd a híresség autójának csapódott. A motoros az Oldsmobile szélvédőjére zuhant az ütközés következtében, ám a hírek szerint egyik sofőr sem szenvedett komoly sérüléseket. A férfit később lábszárzúzódással és ujjsérüléssel - szállították kórházba, Jason Momoa azonban sértetlenül megúszta az esetet. A baleset után természetesen a rendőrségi helyszínelés is megkezdődött.

Momoáról legutóbb akkor írtunk, amikor Rómában forgatta a Halálos iramban soron következő, tizedik epizódját. A 42 éves hollywoodi sztár májusban a Sixtus-kápolna Michelangelo-freskója alatt pózolt egy fényképen, bejegyzésével pedig alaposan megosztotta rajongótáborát, hiszen sokan nehezményezték, hogy a Vatikánban található kápolnában a látogatóknak tilos fényképeket vagy videófelvételeket készíteniük, a híresség mégis megtette.

Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images

Nagy-Britanniában 1916-ban tértek át a nyári időszámításra, a szigetországban azonban senki sem sejtette, hogy egy esztendővel később katasztrófához vezet az óraátállítás.

Leadfotó: Rodin Eckenroth / Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.