Sztárok

Összeházasodott Iszak Eszter és Gyurta Dániel

Bő egy évvel ezelőtt jegyezték el egymást, a lánykérésre a Maldív-szigeteken került sor. Most végre beteljesedhetett a szerelmük.

Egybekeltek

Összeházasodott Iszak Eszter modell-műsorvezető és Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó - a sztárpár egybekeléséről érdekes módon nem ők maguk adtak hírt: az eseményt Puskás-Dallos Bogi énekesnő említette meg az Instagram-oldalán.

A két híresség még tavaly jegyezte el egymást - akkor a Femcafe.hu is megírta, hogy a mindent eldöntő kérdés a Maldív-szigeteken, paradicsomi szépségű környezetben hangzott el Gyurta Dániel részéről, a menyasszony pedig természetesen igenlő választ adott. "Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem. Remélem megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké, de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában" - írta az örömhírről tudósító bejegyzésében Iszak Eszti.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!