Sztárok

Örömhétfő a sztárvilágban: Gyurta Dani eljegyezte Iszak Esztit, Dobrády Ákos pedig apa lett

A két örömhírnek különös mellékízt ad a tény, hogy Iszak Eszter és Dobrády Ákos hosszú évekig egy párt alkottak. Mostanra már mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.

A Maldív-szigeteken került sor a lánykérésre

Révbe ért Iszak Eszter és Gyurta Dániel párkapcsolata: a 32 esztendős egykori úszó eljegyezte a 33 éves modell-műsorvezetőt. Iszak Eszti egy nagyszerű fotót is megosztott Instagram-oldalán a megható eseményről. A felvétel arról tanúskodik, hogy Gyurta egyáltalán nem aprózta el a lánykérést: a mindent eldöntő kérdés a Maldív-szigeteken, paradicsomi szépségű környezetben hangzott el, a menyasszony pedig természetesen igenlő választ adott. "Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem. Remélem megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké, de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában" - írta az örömhírről tudósító bejegyzésében a 33 esztendős híresség.

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.