Sztárok

Járai Máté: „Egy üveg vízbe is bele tudnék szeretni a színpadon"

A színész igyekszik teljesen átadni magát a szerepének, még akkor is, ha olyan kollégával kell csókjelenetet játszania, akivel egyáltalán nem működik a kémia.

A színpadon bármi megtörténhet

Számtalan kínos szituáción van már túl Járai Máté, aki a csókjeleneteket is profik módjára oldja meg a színpadon. A színész számára semmi sem jelent kihívást, pedig kellemetlen helyzetekből bőven kijutott már neki. „A színpadon bármi megtörténhet, hiszen végigbeszéljük vagy épp énekeljük, táncoljuk a darabot. Kiszárad a szánk, leizzadunk. Természetes, hogy ilyenkor előfordulhatnak különféle testszagok. Ugyanakkor az ember ezeket igyekszik kizárni. Egy üveg vízbe is bele tudnék szeretni a színpadon, ha a szerepem azt kívánja. Igyekszem minden külső tényezőt kizárni olyankor" – vallotta be a Sláger FM-en a színész, akinek nem egy kellemetlen helyzete adódott már.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.