Fény derült Katalin hercegné titkos becenevére: rengetegen szólítják így Vilmos feleségét

Katalin hercegnét sok millió ember imádja szerte az egész világon, a rajongók ráadásul egy külön becenevet is kitaláltak neki, ezzel kifejezve, milyen sokra tartják őt magát, valamint a munkásságát.

Nem véletlenül emlegetik így

Nem túlzás azt állítani, hogy Katalin hercegné a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja. Már a kezdetektől fogva rajong érte a fél világ, hiszen legyen szó bármilyen eseményről, mindig bájosan, kedvesen és közvetlenül viselkedik, az pedig csak hab a tortán, hogy kiváló stílusérzékkel is megáldotta a sors, amellyel nők millióit inspirálja nap mint nap. Nem csoda, hogy rajongók hada kíváncsi az életére, valamint arra, éppen mivel foglalkozik – csakúgy, mint az a néhai Diana hercegné esetében is megszokott volt. A két nőben azonban nem csak ez a közös: a szívek királynője annak idején kedves becenevet kapott az emberektől, és ugyanezt mondhatja el magáról a leendő brit királyné is; galériánkban eláruljuk, hogyan hivatkoznak manapság Katalinra!

Diana hercegnét mind a mai napig gyászolja a világ, hiszen minden mozdulatából áradt az udvariasság, a szerénység és a szeretet. Az emberek annyira rajongtak érte, hogy a kilencvenes években külön becenevet is kitaláltak neki: „a nép hercegnőjeként” emlegették.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné a világ egyik legelismertebb személye, akinek minden lépését árgus szemekkel figyeli a média, éppen ezért nem csoda, hogy Vilmos feleségének olykor hiányzik az az időszak, amikor még teljesen civil életet élt.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...