Sztárok

Janza Kata ritkán látott fia szinte már felnőtt: vagány tinédzserré cseperedett a 15 éves Samu – fotók

Janza Kata két gyermeknek adott életet: lánya, Janka igazi szépség, Kővári László balett-táncostól született kamasz fia, Samu pedig szinte már felnőtt.

Szoros kapcsolatot ápolnak egymással

Egész életében vagány anyuka volt Janza Kata: az EMeRTon-díjas magyar színésznő sosem a kanapén üldögélő szülők táborát erősítette, fiával minden sportot kipróbált – még a nyaralások alkalmával sem pihenhet, mert Samu mindig újabb kalandokba rángatja bele. A művésznőnek idén ráadásul 12 kilótól sikerült megszabadulnia egy testsúlycsökkentő mátrix segítségével, így bomba formában élvezi a nyarat, és bátran vetkőzhet fürdőruhára a strandon vagy mehet zumbaórára. Attól sem riad vissza, hogy férfias sportokat is kipróbáljon Samuval, aki annak ellenére, hogy már 15 éves, bármikor szívesen tölt időt az édesanyjával. Galériánkban megmutatjuk, milyen vagány Janza Kata ritkán látott fia:

Janza Kata két gyermek büszke édesanyja: Pintér Tibortól született lánya, Janka 1998-ban látta meg a napvilágot, s mostanra gyönyörű nővé cseperedett. A színésznőnek szerencséje van, mert bár a fia is már önálló nagyfiú, közös programokból sosincs hiány.
Kattints a további képekért!

Nem túlzás azt állítani, hogy anyja és lánya olyanok, mintha ikrek lennének: Laura örökölte Dorottya vonásait, nehéz lenne eldönteni, hogy melyikük a szebb.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle