Sztárok

30 év után őszintén vallott válásáról Jakupcsek Gabriella: 10 évig volt Máté Gábor felesége, ezért mentek szét

Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor 10 éven át éltek házasságban. 1985-ben megszületett első fiuk, Bálint Mór, majd három évvel később öccse, Marcell Mór is világra jött.

Őszintén vallott a válásáról

Nem titok, hogy szerelmüknek Máté Gábor hűtlensége vetett véget, a színész-rendező ugyanis viszonyt ápolt egy kolléganőjével. Jakupcsek Gabriella azonban most őszintén vallott arról, végül miért futott zátonyra a házasságuk.

A műsorvezető a Nők Lapjának mondta el, mi és miért hozta el neki végül azt az érzést, hogy a válás lesz a legjobb döntés. "Arról sokszor azt gondolom, harmincévesen az ember csak ezt teheti. Ha ez később történt volna, lehet, nem így döntök. De akkor nem volt más választásom" - mondta Jakupcsek, aki ismerve magát, egyszerűen lehetetlennek gondolta, hogy a hűtlenség után is folytassa házasságát, büszkesége ugyanis ezt nem bírta el.
Kattints a további képekért!

Forrás: Nők Lapja Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.