Sztárok

Rá sem lehet ismerni Pintér Tiborra, árnyéka egykori önmagának: Brutálisan lefogyott a színész

A Nemzeti Lovas Szíház igazgatója 22 kilótól szabadult meg, szinte rá sem lehet ismerni. Elárulta fogyása okát is.

Nyomós okból fogyott ennyit

Pintér Tibor a Herkules kedvéért vállalta be a brutális fogyást, hiszen a lovasszínész sosem volt túlsúlyos, így teste nagyon durván átalakult a fogyása után. Alig néhány hónap alatt 22 kilótól szabadult meg, és azt is elárulta, mi a fogyásának titka.

Pintér Tibornak életmódváltással sikerült ettől a megdöbbentő súlytól megszabadulni. A színész a Mokka vendége volt, ahol a műsorvezetők sem bírták szó nélkül hagyni, hogy Tenya mennyit fogyott, ami nem véletlen, hiszen mindenkinek, aki ismeri, feltűnhetett, hogy óriási változáson ment keresztül.
Kattints a további képekért!

Forrás: TV2 Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.