Sztárok

Első gyermekét várja Iszak Eszter és Gyurta Dániel

A sztárpár a közösségi médiában jelentette be a szenzációs hírt.

Szívhez szóló fényképpel tudatták a világgal a nagy hírt

Első gyermekét várja Gyurta Dániel olimpia bajnok magyar úszó és Iszak Eszter modell-műsorvezető. A sztárpár egy sokatmondó fotóval jelentette be az örömteli hírt. A szóban forgó felvételen Gyurta egy ultrahangfotót tart a kezében, miközben Iszak átöleli őt.

A két híresség eljegyzésére 2021-ben került sor, a következő év nyarán pedig össze is házasodtak. Az, hogy egymásra találtak, még 2020 tavaszán derült ki. Az újdonsült sztárpárt először egy üzletben szúrták ki, amint békésen vásárolgattak, a róluk készült lesifotók pedig pillanatok alatt bejárták a magyar bulvársajtót. Nem sokkal később már vízparti romantikázás közben "zavarták meg" a televízióst és az olimpikont, akik kezdetben elzárkóztak attól, hogy kommentálják friss párkapcsolatukat, később azonban boldogan felvállalták a románcukat.

Sebestyén Balázsék ismét túl messzire mentek az egyik reggeli műsorban. Akkor még Vadon Jani is a csapat tagja volt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.