Sztárok

Annyira túltolta a plasztikát a magyarok imádott színésznője, hogy már nem is emlékeztet egykori önmagára - Fotók

A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett minőségi romkom Meg Ryan nélkül, Hollywood közkedvelt szőkeségének karrierje azonban megfeneklett az ezredforduló után. Mostanság egyre látványosabb erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy visszakapaszkodhasson az Álomgyár fősodrába, de közben a külseje is megváltozott, méghozzá drasztikusan.

Egykor zsinórban ontotta a nívós komédiákat

Hosszú évekig nem hallhattunk a 62 éves hollywoodi színésznőről, az álomgyári romkomok koronázatlan királynőjéről, Meg Ryanről. Pedig a hírességért a magyar nézők is rajongtak a nyolcvanas és kilencvenes években, és nem is alaptalanul. A publikum olyan, máig fényes nimbusz övezte klasszikusokat köszönhet neki, mint a Harry és Sally (1989), A szerelem hullámhosszán (1993), a Francia csók (1995), az Angyalok városa (1998), vagy A szerelem hálójában (1998). Sőt, nemrégiben sor került Ryan művészi feltámadására is: a színésznő 2023-ban a What Happens Later című komédiában tűnt fel, melyet rendezőként is jegyzett, a férfi főszerepre pedig sikerült megnyernie az X-akták egykori sztárját, David Duchovny-t. Nehéz lenne megmondani, ennyi vajon elegendő-e ahhoz, hogy Ryan karrierje új erőre kapjon, egyvalami azonban vitathatatlan: a színésznő külseje drámaian megváltozott az ezredforduló óta, méghozzá plasztikai beavatkozásainak köszönhetően. Mutatjuk, hogy néz ki manapság a romantikus vígjátékok egykori nagyasszonya!

Meg Ryan januárban tette tiszteletét a Critics Choice Awards nevű díjátadón.
Kattints a további képekért!

A popzene koronázatlan királyának lánytestvére önerőből ért el szenzációs sikereket a 80-as, 90-es években, ám mára jócskán lehanyatlott a népszerűsége, mindennek tetejében pedig még a külseje is megváltozott, méghozzá drámaian.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.