Sztárok

Harry kitálalt: a herceg egy interjúban vallott Károly betegségéről és apjával való kapcsolatáról

Harry megtörte a csendet: a herceg őszintén beszélt arról, hogy szerinte apja, Károly rákbetegsége újra közelebb hozza-e az eltávolodott családtagokat.

Minden benne kavargó érzést a nagyvilág elé tárt

Miután kiderült, hogy Károly király rákos megbetegedésben szenved, Harry egyből repülőre ült, és Londonba repült, hogy meglátogassa édesapját. Bár a találkozó állítólag nem tartott tovább egy óránál, és nem is úgy sikerült, ahogy azt a herceg várta, az uralkodónak bizonyára sokat jelentett, hogy kisebbik fia elutazott hozzá a távoli Egyesült Államokból, és támogatásáról biztosította őt. Viszonyuk azonban a palota forrásai szerint ennek ellenére sem javult, békéről pedig szó sincs, habár a sussexiek szeretnének újra jó kapcsolatot ápolni a brit királyi családdal, ennek érdekében pedig mindent megtesznek. Harry eddig nem kommentálta a látogatását, sem pedig azt, hogy hogy van jelenleg a beteg Károly, most azonban megtörte a csendet, és interjút adott Will Reeve-nek, akinek őszintén beszélt a jelenleg benne kavargó érzésekről. Galériánkban olvashatod a herceg friss, exkluzív vallomásának részleteit!

Harry egy sokatmondó interjút adott a Good Morning America műsorvezetőjének, Will Reeve-nek, akivel arról beszélgetett, hogy van jelenleg Károly, és hogy sikerült a találkozás.
Kattints a további képekért!

Miután hírül vette, hogy édesapját rákkal diagnosztizálták, Harry sussexi herceg azonnal Angliába repült, a királlyal való találkozása azonban nem úgy alakult, ahogy mindenki várta.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...