Sztárok

Megszólalt Katalin állapotáról a szakértő: egyértelmű jele van annak, hogyan érzi magát a hercegné

Bár hivatalos információk továbbra sem kerülnek ki a palotából Katalin hercegné állapotával kapcsolatban, egy szakértő elmondása szerint pontosan lehet tudni, hogyan érzi magát Vilmos felesége.

Friss hírek érkeztek a leendő királynéről

Mint ismeretes, Katalin hercegné januárban tervezett hasi műtéten esett át, melyről az illetékesek azt a tájékoztatást adták, hogy minden tekintetben sikeres volt. Megtudhattuk továbbá azt is, hogy a trónörökös felesége az operációt követően két hetet töltött kórházban, azóta pedig otthon lábadozik szerettei körében, húsvétig pedig biztosan nem vállal nyilvános szereplést. Ennél több adat azonban nem áll rendelkezésünkre, ugyanis a háromgyermekes édesanya kérésére a Kensigton-palota teljes médiacsendet követ, mindezt pedig György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg védelmében, illetve a nyugodt családi környezet megóvásának érdekében teszi. Ám egy informátor nemrég újabb információkat csepegtetett, melyekből egyértelművé vált, hogyan is érzi magát pontosan a leendő brit királyné; részletek a galériában!

Noha az orvosi beavatkozás tervezett volt, Katalinnak sok időre van szüksége ahhoz, hogy teljesen felépüljön, és hónapokig is eltarthat, mire újra aktív életet élhet.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét kenyérre lehet kenni, azonban akkor sem riad vissza, ha fegyelmezésről van szó: gyakorlott édesanyaként pontosan tudja, milyen módszerrel hasson gyermekeire – főleg a csintalan Lajosra.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.